Romania Azi

Cuplul momentului! Da, cu el se iubeste acum! Margherita nu se mai ascunde

Margherita de la Clejani și-a petrecut după-amiaza în compania tânărului cu care s-a mai afișat în trecut.

Și, după câte se vede, fiica celebrilor Viorica și Ioniță este destul de apropiată de chipeșul flăcău, alături de care s-a bucurat de o ieșire relaxantă.

Margherita de la Clejani a postat o imagine de ca o cafenea, acolo unde a ieșit să se relaxeze în compania tânărului cu care s-a mai afișat public, chiar recent.

Margherita și cu prietenul din imagini savurează o sticlă de vin roze, într-o zi superbă de mai.

Cât despre relația care există între cei doi, Margherita a specificat că există o puternică amiciție.

Însă, ieșiți la un pahar de vin, la o terasă, doar ei doi, este cam dificil să nu apară speculații despre posibilitatea ca ceva, ceva să crească între ei.

De ceva zile încoace, pe oricine ai încerca să contactezi din celebra familie ”de la Clejani”, fie că e vorba de Viorica, fie că e vorba de Ioniță, fie că vorbim de copiii, Margherita sau Fulgy, ai o problemă… Iar asta din cauza faptului că, cu toții, sunt ”răpuși”.

”Mama ne-a adus-o în casă. E a fost prima. Apoi am căzut ei, tata și fratele meu. Suntem cu toții pe perfuzii, luăm antibiotice și suntem praf și publere.

Ne-am anulat tot ce aveam, abia ne mai mișcăm”, este declarația pe care Margherita de a Clejani ne-a dat-o în urmă cu puțin timp.

Iar cauza, ne-a explicat tot ea, pe o voce stinsă, este o gripă rebelă.

”Nu știu ce virus, ce microb el, dar este îngrozitor”, ne-a mai spus vedeta.

De altfel, ne-a explicat frumoasa artistă, de câteva zile încoace este ”consemnată” la pat.

”Din 12 în 12 ore vine asistenta și ne dă antibiotice, prin perfuzie.

Nu e de glumă, suntem foarte, foarte bolnavi. Sper să ne treacă cât mai repede, dar așa ceva nu am mai pățit de când mă știu eu”, ne-a mai spus vedeta.

Viorica și Ioniță de la Clejani formează un cuplu în viaţa reală, dar şi pe scenă, întrucât au o formație de muzică de petrecere în România.

Stilul muzical al celor doi componenți este influențat de genuri muzicale din cele mai diferite plecând de la cântece tradiționale românești și taraf la compoziții originale proprii cu elemente de pop: bass electric, percuție, baterie de asemenea împletindu-le cu stiluri aparent contradictorii precum muzica de orchestră sau corul patriarhal.

Cei doi au doi copii care le calcă pe urme: Margherita și Fulgy.

margheritaa